Dagspriser

Dagspriser på guld og sølv

Så har du “guld i gemmerne” køber vi det meget gerne af dig

De fleste guld- og sølv-opkøbere opererer med “dagspriser” på guld og sølv. Det vil sige en markedsbestemt skrotpris, som guldet og sølvet er værd på de store, internationale børser.

Vi benytter os også af dagspriser, men kun når det handler om skrotguld og skrotsølv. Altså guld og sølv som ikke længere har nogen anvendelsesværdi, og som bare er til at – ja – skrotte.

Rigtig meget guld og sølv køber vi til skrot, men der er også rigtig meget, som har en højere værdi end bare skrotværdien. Vi vurderer derfor alle effekter individuelt, og betaler således også for herligshedsværdien, i de effekter som ikke bare skal smeltes om, men som kan anvendes igen.

Vi har god forstand på at vurdere guld og sølv, da vi udover at opkøbe ædelmetaller, også har handlet med smykker, kunst og antikviteter igennem mere end 20 år. Vores ekspertise på området, er din garanti for en god, og fair, handel.

sølv

Effekter med herlighedsværdi kan f.eks. være komplette sølvbestik, sølv fra Georg Jensen og andre eftertragtede samlerobjekter, som du mange andre steder kun får skrotprisen for. Sælger du den slags guld og sølv til skrot, kan du gå glip af rigtig mange tusinde kroner når du sælger.

Kontakt os

Ring gerne til os på 22 38 75 05 og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde. Her kan vi også aftale tid for besigtigelse af de effekter du overvejer at sælge, ligesom vi kan oplyse den aktuelle dagspris for det guld og sølv som vi opkøber som skrot.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.