Sælg dine guldsmykker

Vi køber dine guldsmykker

Bruger du ikke dine guldsmykker? Så veksel dem til kontanter hos os!

Mange har arvet smykker, som de aldrig kommer til at gå med. Alt fra fine armbånd til vielsesringe ender i skuffer og smykkeskrin rundt omkring, og kommer aldrig rigtig frem igen. Det er synd, for de er faktisk penge værd, når de er i guld – og de penge, kan man eventuelt bruge til at få lavet et nyt smykke, som man kommer til at bruge.

Vi køber alle former for guldsmykker – fra ringe, til brocher, armbånd og halskæder – og alt indimellem.

Mange smykker betaler vi mere end bare skrotprisen for. Det er fordi vi, udover at handle med guld og sølv, også handler med smykker. På den måde adskiller vi os fra de fleste andre guldopkøbere, som blot tilbyder “skrotprisen” for dine guldsmykker – og på den måde kan du gå glip af rigtig mange penge. Læs mere om det her.

Du er altid velkommen til at ringe til os og høre nærmere omkring hvad vi kan tilbyde. Her kan vi også aftale en tid for besigtigelse af de effekter du overvejer at sælge.
Du kan komme til os, men vi kommer lige så gerne til dig.

Eksempel på et guldstempel. Ringen her er stemplet “585” for 14 karat guld. Mærket ved siden af mesterens (guldsmedens) stempel. Stemplerne kan være utydelige, meget små, eller lettere udtværede, som i dette tilfælde.

Hvordan ved jeg om smykkerne er af ægte guld?

Det kan være rigtig svært for det utrænede øje at se, om et smykke er af ægte guld, eller blot forgyldt. Som hovedregel er alle smykker i ægte guld dog stemplede. I tvivlstilfælde har vi mulighed for at teste lødigheden (altså hvilken karat – om nogen – guldet er).

Almindelige guldstempler

Andre stempler kan forekomme, men det er usædvanligt. Dog er det ikke ualmindeligt at 8 karat guld i stedet for 333 er stemplet med to mesterstempler; eksempelvis “GG GG”.

Nogle guldstempler kan være så svære at læse, at du skal bruge en god lup.

Er du i tvivl, så tag smykkerne med, eller læg dem frem når vi kommer – så kan vi tjekke dem for dig.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.