Sælg dit sølvbestik

Vi køber alle former for sølvbestik

Har du sølvbestik du ikke bruger, og som du overvejer at sælge? Vi køber det meget gerne!

Har du sølvbestik du ikke bruger, og som du overvejer at sælge? Vi køber det meget gerne!

Alle former for sølvbestik har interesse for os, men den bedste pris opnåes hvis der er tale om “hele bestik” – altså bestik hvor der som minimum er til 6-8 personer af alt – inklusiv knive. Knive mangler desværre meget ofte, og de er de mest værdifulde dele i de fleste sølvbestik.

Værdien af bestikket afhænger helt af hvor populært det er. De mest populære sølvbestik er fra Georg Jensen – dem kan du læse lidt mere om her – men mange andre sølvbestik er også efterspurgte og udbredte.

Nogle sølvbestik koster ikke meget mere end skrotprisen, imens andre kan have langt højere værdi. Vi vil meget gerne se på dit bestik, og give dig en vurdering.

Ring til os på telefon 22 38 75 05 og fortæl lidt mere om hvad du overvejer at sælge, og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde. Du er velkommen til at komme til os, men vi kommer lige så gerne til dig på Sjælland og ser på effekterne.

Alle former for sølvtøj har i øvrigt vores interesse – ikke kun bestik. Læs mere her.

Hvordan ved jeg om mit bestik er i sølv, eller “pletsølv“?

Det såkaldte “pletsølv”, eller “fattigmandssølv” som det populært kaldes, er ikke rigtigt sølv. Det er derimod typisk messing, belagt med et meget tyndt lag sølv. Sølvindholdet i pletsølv er dermed meget lavt, og som udgangspunkt har det ikke den store værdi.

Bestik i ægte sølv er altid stemplet, og er det dansk vil det være stemplet med enten “830”, “Tre tårne”, “Sterling” eller “925”. 830 og de tre tårne er det absolut mest almindelige.

Der findes dog også sølvbestik i Danmark som ikke har nogle af ovennævnte stempler. Det kan f.eks. være tysk, svensk eller engelsk sølvbestik, som stemples på en anden måde. Er du i tvivl kigger vi meget gerne på det, så vi kan konstatere om det er sølv eller ej.

sølv bestik opkøbes
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.