Sælg dit gamle sølv

Vi køber alle former for sølv

Har du sølv liggende i skuffen, som du ikke længere har glæde af? Så overvej at sælge det, for det kan være ret mange penge værd!

Vi opkøber alle former for sølv – fra smykker til bestik, opsatser, tallerkener m.m.

Meget sølv har blot “skrotværdi”. Det er den pris, de fleste opkøbere betaler per gram, og som kaldes “dagsprisen”. Men noget sølv kan være mere værdifuldt end som så.

Vi vurderer hver enkelt effekt individuelt, og betaler ekstra hvis sølvet har en såkaldt “herlighedsværdi”. Det vil sige en værdi udover skrotprisen, fordi sølvtøjet kan sælges videre som det er, fremfor at smeltes om. Sølv fra f.eks. Georg Jensen er et godt eksempel på sølv, som har langt højere værdi end bare skrotprisen. Det samme gælder mange smykker, opsatser m.m. i sølv, som vi kan opnå fine priser for, fordi der er samlere til det.

Den højere pris vi kan få, kommer naturligvis dig til gode når du sælger til os.

Kontak os gerne hvis du vil vide mere. Vi er også ved telefonerne om aften og i weekenderne

sølv købes

Et eksempel på fint sølv man kalder “korpus”. Korpus er kander, opsatser, fade m.m. Dette sæt er engelsk og fra 1700-tallet, og er meget værdifuldt – dels på grund af alderen, og dels på grund af den meget flotte stand det er i.

Sølvbarrer er noget af det fineste sølv man kan få. Dem køber vi naturligvis gerne, og vi betaler en rigtig fin pris for dem – uanset stand og størrelse.

Sælg dit sølvbestik

Noget af det sølv vi oftest betaler mere end blot skrotpris for er bestik.

Georg Jensen sølv

Sølv fra f.eks. Georg Jensen er et godt eksempel på sølv, som har langt højere værdi end bare skrotprisen.

Overvejer du at sælge dit sølv?

Så ring gerne til os på telefon og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde. Vi kan lave en aftale om besigtigelse af effekterne, hvor vi giver dig et helt uforpligtende tilbud.

Du kan komme til os, men vi kommer lige så gerne til dig.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.